Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Voor opdrachtgevers

Wij plaatsen de juiste persoon op de juiste plek. Hoe? Door jou als opdrachtgever écht te leren kennen.

Wat wil je?

Samen met jou kijken we eerst hoe we kunnen helpen. Wat past bij de functie en bij het bedrijf? Uitzenden, detacheren, payroll of werving & selectie? Vervolgens gaan we op zoek naar de juiste persoon voor de functie.

Uitzenden

Voor korte of langere periode vakkundige mensen nodig? XPER personeelsdiensten regelt het. Wil je efficiënt, kostenbewust en flexibel met je personeelsbezetting omgaan? Dan is uitzenden een zeer goede optie.

Lees meer over uitzenden.

Detacheren

Wil je een werknemer voor een bepaalde periode aan je binden, maar wel flexibel blijven en geen werkgeversrisico lopen? XPER personeelsdiensten zorgt voor de administratie, urenregistratie en salariëring. Maar ook bijvoorbeeld voor loopbaanbegeleiding en coaching on the job.

Lees meer over detacheren.

Payroll

Heb je een geschikte kandidaat, maar wil je deze (nog) niet in dienst nemen? XPER personeelsdiensten zorgt bij payroll voor de arbeidsovereenkomst en betaalt het salaris. Wij nemen het werkgeverschap (in juridische zin) over.

Lees meer over payroll.

Werving & selectie

XPER personeelsdiensten weet díe mensen te vinden die passen bij de positie. Werving & selectie is een tijdrovende klus. Wij zorgen voor een aansprekende functieomschrijving, brengen de vacature onder de aandacht en selecteren de beste mensen voor je.

Lees meer over werving & selectie.

Copyright © 2019 XPER personeelsdiensten - Baanbrekend!
XPER personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?