Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Wie zijn wij?

XPER personeelsdiensten helpt klanten snel en goed bij het vinden van deskundig personeel

Heb je tijdelijk mensen nodig met specialistische kennis (bijvoorbeeld omdat je met een project bezig bent, een werknemer ziek is of omdat je ineens veel aanvragen hebt)? Wij denken graag mee.

Wij zijn zelf ondernemers en snappen hoe belangrijk de juiste mensen voor een organisatie zijn. Maar weten ook dat het veel tijd en energie kost.

XPER personeelsdiensten gelooft in verbinden

XPER Personeelsdiensten is ontstaan toen twee expertisebureaus hun krachten gingen bundelen om zo van goed personeel verzekerd te zijn. Onze jarenlange ervaring en grote netwerk willen we graag voor anderen inzetten.

Heb jij als ondernemer behoefte aan flexibel inzetbaar personeel of wil je meer zekerheid, maar niet de risico’s die daarbij horen?

Detacheren, uitzenden, payroll en werving & selectie

Wij adviseren je graag wat voor jou de beste mogelijkheden zijn.

Je kunt kiezen uit uitzenden, detacheren en payroll. Maar we doen ook aan werving en selectie en bemiddelen in vaste banen en interim-opdrachten.

Duurzame relaties: persoonlijk en transparant

Graag kijken wij, samen met jou, in een persoonlijk gesprek naar de beste oplossing voor je bedrijf.

Want alleen door jouw bedrijf goed te leren kennen, kunnen we de juiste kandidaten (XPERS) inzetten. Daarbij maken we heldere afspraken en zijn we transparant over wat we doen.

XPER Personeelsdiensten

Wij zijn er voor jou.

XPER gelooft in verbinden. Dat was enkele jaren geleden al de overtuiging van twee expertisebureaus. Zij besloten hun krachten te bundelen en daaruit ontstond XPER Personeelsdiensten. Het XPER team beschikt over ondernemerschap, kennis, enthousiasme en daarnaast een groot netwerk.
Sanne
06-42859200
John
06-15081507
Theo
06-12577574
Niels
0566-654550
Copyright © 2019 XPER personeelsdiensten

- Baanbrekend!

XPER personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?