Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Uitzenden

Efficiënt en flexibel

Heb je snel iemand nodig voor een project of klus of heb je (tijdelijk) een of meer werknemers nodig? En wil je als opdrachtgever efficiënt, kostenbewust en flexibel met je personeelsbezetting omgaan? Dan is een goede uitzendkracht de beste optie.
Voor korte of langere periode vakkundige mensen nodig? XPER personeelsdiensten regelt het.

Jij hebt een vacature. Wat doet XPER personeelsdiensten?

Wij houden van innovatieve oplossingen en gaan hard aan de slag met jouw vraag. Dit doen we door ons grondig te verdiepen in jouw organisatie én in de mensen die we voorstellen. Zo zorgen we voor de juiste kandidaten.

Bespaar tijd

XPER personeelsdiensten verzorgt het hele traject van werving en selectie en stelt vervolgens de beste kandidaten aan je voor.

We hebben veel enthousiaste flexwerkers die staan te popelen om aan de slag te gaan. Morgen of volgende week iemand nodig? Geen probleem.

Als een van deze kandidaten wordt aangenomen, word jij onze opdrachtgever en wordt de flexwerker een werknemer bij XPER personeelsdiensten. Wij lenen deze werknemer aan jou als opdrachtgever uit. Jij bent de leidinggevende van onze werknemer.

Uitzenden is de meest flexibele vorm van arbeid

Bij uitzenden duurt de overeenkomst (zowel de arbeidsovereenkomst als de inhuurovereenkomst) zolang er werk is voor de uitzendkracht. Vooraf spreken we dus geen vast termijn af.

Uitzenden is de meest flexibele vorm van arbeidsbemiddeling. Of het nu gaat om een week, een jaar of de duur van een groot project.

Zo min mogelijk financiële lasten

Dat betekent in de praktijk dat de arbeidsovereenkomst eindigt, zodra je als opdrachtgever de diensten van de flexkracht niet meer nodig hebt of op het moment dat de uitzendkracht ziek wordt. Geen werk betekent geen loon.

XPER personeelsdiensten adviseert je

Naast uitzenden houden we ons ook bezig met detacheren, payroll en werving en selectie. Wat voor jou de beste keuze is, bespreken wij graag met je. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden en de voordelen voor je bedrijf? Neem contact op met een van onze XPERS via 0566 – 65 45 50.

Copyright © 2019 XPER personeelsdiensten - Baanbrekend!
XPER personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?