Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Detacheren

Meer zekerheid en geen onverwachte kosten

Wil je flexibel blijven en geen werkgeversrisico lopen, maar wel een werknemer voor een langere periode aan je binden? Dan is detacheren je beste optie.

Het grootste voordeel van detacheren is dat je de mensen maar tijdelijk aan je bindt. Als de economie in elkaar zakt of je hebt financieel wat minder ruimte, dan hoef je geen mensen te ontslaan.

Detacheren geeft de zekerheid van vast personeel zonder het risico van een vast contract.

Jij hebt een vacature. Wat doet XPER personeelsdiensten?

Heb je plotsteling extra capaciteit nodig? Of zoek je een goede vervanger van een vaste werknemer? Wij zoeken de juiste persoon die zijn vak verstaat en past bij jouw bedrijf. Vervolgens regelen wij alles.

XPER personeelsdiensten zorgt voor de administratie, urenregistratie en salariëring. Maar ook bijvoorbeeld voor loopbaanbegeleiding en coaching on the job.

Proeftijd van één dag

Als wij een interessante kandidaat voor jou gevonden hebben, bieden we je de mogelijkheid hem/haar een dag mee te laten werken, op kosten van XPER personeelsdiensten. Zo kunnen we samen ontdekken of er match made in heaven is.

Hoe werkt detacheren?

Bij detacheren is XPER personeelsdiensten de werkgever van de medewerker, maar ben jij de leidinggevende van onze werknemer. Een gedetacheerde heeft een formele arbeidsrelatie (een uitzendkracht niet). Daardoor loop je minder risico's, waaronder het risico op loondoorbetaling bij ziekte.

Als de opdracht stopt, zorgen wij dat de gedetacheerde weer aan de slag kan bij een nieuwe opdrachtgever.

Vaak staan deze XPERS voor langere termijn onder contract bij ons. Een gedetacheerde heeft een opzegtermijn en krijgt doorbetaald in periodes wanneer er geen werk beschikbaar is en kan niet zomaar ontslagen worden. Dat geeft meer zekerheid.

Vakkundige mensen nodig die een nieuwe impuls geven aan je bedrijf? XPER personeelsdiensten regelt het.

XPER personeelsdiensten adviseert je

Naast detacheren houden we ons ook bezig met uitzenden, payroll en werving en selectie. Wat voor jou de beste keuze is, bespreken wij graag met je. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden en de voordelen voor je bedrijf? Neem contact op met een van onze XPERS via 0566 – 65 45 50.

Copyright © 2019 XPER personeelsdiensten - Baanbrekend!
XPER personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?