Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Payroll

Geen administratieve rompslomp en werkgeversrisico

Heb je een geschikte kandidaat, maar wil je deze (nog) niet in dienst nemen? Of wil je geen werkgeversrisico’s en minder administratieve lasten? XPER personeelsdiensten zorgt bij payroll voor de personeels- en loonadministratie.
Zo kun jij je richten op je bedrijf, heb je minder financiële risico’s en meer inzage in de kosten.

Jij hebt een vacature. Wat doet XPER personeelsdiensten?

Je zoekt zelf de mensen, onderhandelt over de arbeidsvoorwaarden en zorgt voor de begeleiding en opleiding.
XPER personeelsdiensten zorgt voor alle administratieve, financiële en juridische zaken.

Jij hebt geen omkijken naar zaken als salarisbetaling, afdrachten en het aanmelden bij ziektekostenverzekeraar en de verwerking van CAO- en wetswijziging. Je hebt bovendien geen betalingsverplichting bij ziekte en geen kosten voor vakantie- en feestdagen.

Wat is payroll?

Met payroll kun je mensen een contract aanbieden, zonder dat je als werkgever onnodige risico’s neemt of dat het heel veel meer werk met zich meebrengt.

Jij bent (en blijft) de leidinggevende. Jij doet de werving en selectie, voert de beoordelingsgesprekken en onderhandelt over het salaris. XPER personeelsdiensten neemt alleen (in juridische zin) het werkgeverschap over en regelt de rest.

Payroll is interessant vanwege de flexibiliteit, geen werkgeversrisico bij ziekte of ontslagprocedures, financieel voordeel en het gemak.

XPER personeelsdiensten adviseert je

Naast payrollen houden we ons ook bezig met uitzenden, detacheren en werving en selectie. Wat voor jou de beste keuze is, bespreken wij graag met je. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden en de voordelen voor je bedrijf? Neem contact op met een van onze XPERS via 0566 – 65 45 50.

Copyright © 2019 XPER personeelsdiensten - Baanbrekend!
XPER personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?