Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Werving en selectie

Wij vinden de juiste persoon

Heb je dringend nieuwe medewerkers(s) nodig, maar niet de tijd om kandidaten te zoeken?

XPER personeelsdiensten weet snel díe mensen te vinden die passen bij de positie en bij je bedrijf.

We zoeken de beste sollicitant ofwel nieuwe werknemer voor je. Deze medewerker komt gewoon direct op contract bij jou.

Onze XPERS brengen de vacature onder de aandacht en selecteren de beste mensen voor je. Je hoeft dus zelf niet te zoeken.

Jij hebt een vacature. Wat doet XPER personeelsdiensten?

We verdiepen ons eerst in je vraag en in je bedrijf.

Zo weten we alles over de functie, je verwachtingen en eisen, het type bedrijf, de bedrijfscultuur en het personeelsbeleid.

We zetten vervolgens ons grote netwerk en al onze kennis op de arbeidsmarkt voor je in. Zo zoeken en benaderen we goede kandidaten voor de vacature.

Maar er komt nog wel wat meer bij kijken. We beoordelen sollicitatiebrieven, nodigen kandidaten uit, voeren gesprekken en wijzen afvallers af.

XPER personeelsdiensten doet alle voorbereidingen, jij hoeft alleen maar vast te stellen met wie het het beste klikt. Jij bepaalt wie bij jou op contract komt.

XPER personeelsdiensten adviseert je

Naast werving en selectie houden we ons ook bezig met uitzenden, detacheren en payroll. Wat voor jou de beste keuze is, bespreken wij graag met je. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden en de voordelen voor je bedrijf? Neem contact op met een van onze XPERS via 0566 – 65 45 50.

Copyright © 2019 XPER personeelsdiensten - Baanbrekend!
XPER personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?